Weelde Wonen is een jonge snel groeiende organisatie die gespecialiseerd is in de huur en verhuur van woningen in Haarlem en omstreken. Wij staan voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Door middel van onze uitgebreide kennis en onze ruime ervaring binnen de huursector brengen wij huurders en verhuurders bij elkaar. Zoekt u een kamer, een appartement, een studio, een eengezinswoning, een villa, een chalet of een bedrijfsruimte voor een korte of langere tijd, wij kennen de woningmarkt door en door, en zijn op de hoogte van de wet-en regelgeving op het gebied van wonen en vastgoed. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Een eerste afspraak is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.

Voor bedrijven bieden wij een totaal oplossing op maat. Gehele ontzorging op het gebied van Expats. Enkele van onze diensten zijn huisvesting en settling services.

Expat service is een belangrijk onderdeel van Weelde Wonen. Wij maken Nederland voor het hele Expat gezin een stuk makkelijker. Het creëren van een eigen thuis is key.

Onze bedrijfsvoering wordt gekenmerkt met de woorden: betrouwbaar, betrokken, gedreven, verzorgd, open en deskundig.

Weelde Wonen deelt graag haar ervaringen, adviezen en visie over de ontwikkelingen binnen de Huurmarkt. Wil je werken als Expat in Nederland? Lees zelf geschreven blogs van Expats in Nederland. Onderwerpen als evenementen en maatschappelijk ondernemen komen ook aan bod.