Kleine Houtstraat - Haarlem €1.275


Current Price: €1.275
New Price:
Rate data provided daily by European Central Bank
Straat
Kleine Houtstraat
Soort Woning
Aantal slaapkamers
1
Woonoppervlakte
Gestoffeerd
NO
Gemeubileerd
NO
Beschikbaarheid
Available
Huurprijs per maand
1275,- Incl. G/W/E
Waarborgsom
1275

Dit prachtige monumentale 2 kamer appartement ligt midden in het centrum van Haarlem! Een ideale plek om te genieten van het leven in de Haarlemse stad met alles op loopafstand!

De gezamenlijke hal geeft toegang tot de vertrekken, waaronder de ruime woonkamer voorzien van een balkenplafond . De woonkamer kijkt uit over de gezellige straat. Open keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, koelkast , oven en vaatwasser. De open badkamer geeft een luxe uitstraling, lucht en ruimte in de badkamer en in de slaapkamer. Voorzien van een stort douche, toilet,  wastafel en veel daglicht. Kortom een ideale plek om te genieten van het leven in de Haarlemse stad met alles op loopafstand!

Bijzonderheden:

- € 1275,00 incl. G/W/E

- 65m2

- beschikbaar per 1 mei

Vul onderstaand formulier in om een verzoek om met deze eigenschap . Wij zullen uw aanvraag beoordelen en reageren op u zo snel mogelijk . Voeg eventuele aanvullende notities of commentaar dat we zullen moeten weten over uw verzoek .

 

Environment appreciation

Parking appreciation

Child friendliness appreciation

Public transport appreciation

Als u wilt deze eigenschap aan een vriend waarvan u denkt dat interesse zou hebben, vul dan onderstaand formulier in. Om deze woning naar meerdere vrienden, voert u elke e-mail gescheiden door een komma in de ' Vrienden Email ' veld .

 

Weelde Wonen deelt graag haar ervaringen, adviezen en visie over de ontwikkelingen binnen de Huurmarkt. Wil je werken als Expat in Nederland? Lees zelf geschreven blogs van Expats in Nederland. Onderwerpen als evenementen en maatschappelijk ondernemen komen ook aan bod.