Nassauplein - Haarlem €1.250


Current Price: €1.250
New Price:
Rate data provided daily by European Central Bank
Straat
Nassauplein
Soort Woning
Apartment
Aantal slaapkamers
1
Woonoppervlakte
60
Gestoffeerd
NO
Gemeubileerd
YES
Beschikbaarheid
Available
Huurprijs per maand
1250,- excl. g/w/e
Waarborgsom
1250

In het prachtige-appartementencomplex 'Residence Nassauplein' op een fantastische locatie in het centrum van Haarlem ligt dit nette gemeubileerde 2-kamer appartement. Het appartement heeft een zonnig balkon. De woning heeft 1 ruime slaapkamer met veel kastruimte, moderne keuken en badkamer met bad en een eigen berging in de onderbouw. Alles wat Haarlem te bieden heeft op loopafstand en het centraal station is om de hoek! 

Indeling:
Begane grond: gemeenschappelijke entree.. 
1e etage: entree van het appartement, ruime hal, toilet, woonkamer , semi-open keuken met koel/vriescombinatie, vaatwasser, oven en keramische kookplaat, toegang tot het balkon.Ruime slaapkamer met kastruimte. Nette badkamer met bad, douche, wastafel , droger en wasmachine

Diversen:
Woonoppervlakte ca.60 m2;
Top locatie op een paar minuten lopen van NS station;
Ruim balkon;
Intercom- en videoinstallatie;
De woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden;

1350,- inclusief G/W/E

Internet en tv extra 50,- euro per maand

Vul onderstaand formulier in om een verzoek om met deze eigenschap . Wij zullen uw aanvraag beoordelen en reageren op u zo snel mogelijk . Voeg eventuele aanvullende notities of commentaar dat we zullen moeten weten over uw verzoek .

 

Environment appreciation

Parking appreciation

Child friendliness appreciation

Public transport appreciation

Als u wilt deze eigenschap aan een vriend waarvan u denkt dat interesse zou hebben, vul dan onderstaand formulier in. Om deze woning naar meerdere vrienden, voert u elke e-mail gescheiden door een komma in de ' Vrienden Email ' veld .

 

Weelde Wonen deelt graag haar ervaringen, adviezen en visie over de ontwikkelingen binnen de Huurmarkt. Wil je werken als Expat in Nederland? Lees zelf geschreven blogs van Expats in Nederland. Onderwerpen als evenementen en maatschappelijk ondernemen komen ook aan bod.