Waterhof - Heemstede €1.200


Current Price: €1.200
New Price:
Rate data provided daily by European Central Bank
Straat
Waterhof
Soort Woning
Aantal slaapkamers
1
Woonoppervlakte
49
Gestoffeerd
NO
Gemeubileerd
YES
Beschikbaarheid
VERHUURD
Huurprijs per maand
1200,- excl
Waarborgsom
2000

Op loopafstand van het centrum van Heemstede ligt dit moderne gemeubileerde 2-kamer appartement . Het Waterhof appartementencomplex is in 2012 nieuw gebouwd en de appartementen zijn daardoor optimaal geïsoleerd. De woning ligt op de tweede woonlaag en heeft een lichte woonkamer met frans balkon, een moderne open keuken en een ruime slaapkamer met badkamer en suite. De ligging is uitstekend; op loopafstand van de gezellige Binnenweg. In het sfeervolle centrum van Heemstede treft u tal van delicatessenwinkels, exclusieve modezaken, leuke terrasjes en restaurants. Om de hoek van het appartement is de bushalte met een directe verbinding naar o. a. het centrum en het station van Haarlem. De uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn eenvoudig bereikbaar. Schiphol is met de auto eenvoudig bereikbaar in 17 minuten.   

FIJN 2-KAMER APPARTEMENT NABIJ HET CENTRUM VAN HEEMSTEDE EN UITVALSWEGEN MET BERGING  

INDELING: 

Parterre: Afgesloten entree; brievenbussen en bellentableau; lift en trap naar woonlagen en parkeerkelder; separate ruime privéberging met elektra en algemene, gezamenlijke fietsenberging 

2e Verdieping: entree; hal met meterkast, kast waar de CV-ketel is geplaatst en ruime bergkast met aansluiting voor de wasmachine en droger; gastentoilet met fontein; de lichte woonkamer heeft een moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, vaatwasser, koel-/vrieskast, gasfornuis, afzuigkap en een combi-magnetron; ruime slaapkamer met moderne badkamer en suite voorzien van een inloopdouche, wastafel met wastafelmeubel en 2e toilet  

 

ALGEMEEN: 

* Woonoppervlakte 47m2

* Bouwjaar 2012 

* Geheel en optimaal geïsoleerd 

* Vrij en gratis parkeren in de parkeerkelder, ook voor bezoek 

* Centrale locatie 

* Beschikbaar per 1 februari

Vul onderstaand formulier in om een verzoek om met deze eigenschap . Wij zullen uw aanvraag beoordelen en reageren op u zo snel mogelijk . Voeg eventuele aanvullende notities of commentaar dat we zullen moeten weten over uw verzoek .

 

Environment appreciation

Parking appreciation

Child friendliness appreciation

Public transport appreciation

Als u wilt deze eigenschap aan een vriend waarvan u denkt dat interesse zou hebben, vul dan onderstaand formulier in. Om deze woning naar meerdere vrienden, voert u elke e-mail gescheiden door een komma in de ' Vrienden Email ' veld .

 

Weelde Wonen deelt graag haar ervaringen, adviezen en visie over de ontwikkelingen binnen de Huurmarkt. Wil je werken als Expat in Nederland? Lees zelf geschreven blogs van Expats in Nederland. Onderwerpen als evenementen en maatschappelijk ondernemen komen ook aan bod.