Kleine Houtstraat - Haarlem €1.400


Current Price: €1.400
New Price:
Rate data provided daily by European Central Bank
Straat
Kleine Houtstraat
Soort Woning
Aantal slaapkamers
1
Woonoppervlakte
60
Gestoffeerd
YES
Gemeubileerd
NO
Beschikbaarheid
VERHUURD
Huurprijs per maand
1400,-
Waarborgsom
1400

Dit prachtige monumentale 2 kamer appartement met luxe woonkeuken ligt midden in het centrum van Haarlem! Een ideale plek om te genieten van het leven in de Haarlemse stad met alles op loopafstand!

Indeling:

Entree, hal geeft toegang tot de vertrekken.

Eerste etage: mooie badkamer met ligbad, was meubel en toilet. Zitgedeelte woonkamer en aangrenzend de luxe woonkeuken voor zien van diverse apparatuur en vaatwasser. Slaapkamer en inloop kast.

Bijzonderheden:

- € 1400 excl. G/W/E

- 65m2

- per 1 november

- gestoffeerd

- parkeren middels vergunning

Vul onderstaand formulier in om een verzoek om met deze eigenschap . Wij zullen uw aanvraag beoordelen en reageren op u zo snel mogelijk . Voeg eventuele aanvullende notities of commentaar dat we zullen moeten weten over uw verzoek .

 

Environment appreciation

Parking appreciation

Child friendliness appreciation

Public transport appreciation

Als u wilt deze eigenschap aan een vriend waarvan u denkt dat interesse zou hebben, vul dan onderstaand formulier in. Om deze woning naar meerdere vrienden, voert u elke e-mail gescheiden door een komma in de ' Vrienden Email ' veld .

 

Weelde Wonen deelt graag haar ervaringen, adviezen en visie over de ontwikkelingen binnen de Huurmarkt. Wil je werken als Expat in Nederland? Lees zelf geschreven blogs van Expats in Nederland. Onderwerpen als evenementen en maatschappelijk ondernemen komen ook aan bod.