Wagenweg - Haarlem €1.350


Current Price: €1.350
New Price:
Rate data provided daily by European Central Bank
Straat
Wagenweg
Soort Woning
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
50
Gestoffeerd
NO
Gemeubileerd
YES
Beschikbaarheid
Available
Huurprijs per maand
1350,- excl.
Waarborgsom
2000

Wij bieden aan dit luxe gemeubileerde 3-kamer appartement op een top locatie. De woning is recent volledig verbouwd, de foto’s spreken voor zich!  
De woning is gelegen in het gewilde Bosch & Vaart kwartier, heeft 2 slaapkamers waarvan 1 met een zonnig balkon en een vrijstaande berging op de 1e verdieping.   

Kortom een prachtig licht appartement met een heerlijke woonkeuken, zonnig balkon met het stadsbos ‘ de Hout’ en het centrum op loopafstand!   

Indeling:  
Parterre: bellentableau, afgesloten entree, hal met trappenhuis.   

1e verdieping: overloop met toegang naar de privé berging, entree, hal met meterkast en bergkast, slaap-/werk kamer, mooie betonlook badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel, ruime slaapkamer aan achterzijde met toegang naar zonnig balkon (west) lichte woonkamer (ca.5.80 x 3.90 m) met grote raampartijen en kookeiland voorzien van inbouwapparatuur.   

Bijzonderheden:  

- per direct beschikbaar 
- Huurprijs:1495,- excl.  
- Borg: 2000,- 
- Gemeubileerd 
- Woonoppervlakte ca.50 m², 
- Zonnig balkon op het westen  
- Berging 
- Eerste bewoner!

Vul onderstaand formulier in om een verzoek om met deze eigenschap . Wij zullen uw aanvraag beoordelen en reageren op u zo snel mogelijk . Voeg eventuele aanvullende notities of commentaar dat we zullen moeten weten over uw verzoek .

 

Environment appreciation

Parking appreciation

Child friendliness appreciation

Public transport appreciation

Als u wilt deze eigenschap aan een vriend waarvan u denkt dat interesse zou hebben, vul dan onderstaand formulier in. Om deze woning naar meerdere vrienden, voert u elke e-mail gescheiden door een komma in de ' Vrienden Email ' veld .

 

Weelde Wonen deelt graag haar ervaringen, adviezen en visie over de ontwikkelingen binnen de Huurmarkt. Wil je werken als Expat in Nederland? Lees zelf geschreven blogs van Expats in Nederland. Onderwerpen als evenementen en maatschappelijk ondernemen komen ook aan bod.