Esschilderstraat - Haarlem €1.500


Current Price: €1.500
New Price:
Rate data provided daily by European Central Bank
Straat
Esschilderstraat
Soort Woning
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
60
Gestoffeerd
YES
Gemeubileerd
NO
Beschikbaarheid
Available
Huurprijs per maand
1500,- excl. g/w/e
Waarborgsom
2000

Wij bieden aan dit luxe gestoffeerde appartement op de eerste etage  met 2 slaapkamers aan de Esschilderstraat in Haarlem. In 2020 prachtig gerenoveerd en duurzaam verbouwd met luxueuze materialen. Terras op het westen en heerlijk licht door de grote ramen. In het rustige en geliefde Welgelegen: binnen 5 minuten in hartje centrum en het Frederikspark, de Haarlemmerhout, ov, winkels en restaurants om de hoek. 


Begane grond 
Fraaie, strak gestuukte voorgevel met gezamenlijke entree. 

Eerste verdieping 
Moderne woonkeuken met kookeiland. Lichte woonkamer met grote raampartijen. Ruime slaapkamers aan de achterkant met hoge ramen en deur naar het terras. Kleine doorloop naar het moderne toilet met fontein. Badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en handdoekenradiator. Vaste kast met aansluiting voor wasmachine en droger, cv-ketel en Itho Daalderop ventilatiesysteem. 

Algemeen: 

per direct beschikbaar 
1500,- excl. 
borg 2000,- 
eerste bewoner! 
ruim terras 
gestoffeerd 
optimaal geïsoleerd

Vul onderstaand formulier in om een verzoek om met deze eigenschap . Wij zullen uw aanvraag beoordelen en reageren op u zo snel mogelijk . Voeg eventuele aanvullende notities of commentaar dat we zullen moeten weten over uw verzoek .

 

Environment appreciation

Parking appreciation

Child friendliness appreciation

Public transport appreciation

Als u wilt deze eigenschap aan een vriend waarvan u denkt dat interesse zou hebben, vul dan onderstaand formulier in. Om deze woning naar meerdere vrienden, voert u elke e-mail gescheiden door een komma in de ' Vrienden Email ' veld .

 

Weelde Wonen deelt graag haar ervaringen, adviezen en visie over de ontwikkelingen binnen de Huurmarkt. Wil je werken als Expat in Nederland? Lees zelf geschreven blogs van Expats in Nederland. Onderwerpen als evenementen en maatschappelijk ondernemen komen ook aan bod.