Weelde Wonen is de ideale partner voor het onderbrengen van uw onroerende zaken. Wij beheren een gevarieerde portefeuille van kamers tot winkelpanden. Wij bieden een dienstenpakket op maat tegen een gunstig tarief. Van financieel beheer tot totale ontzorging.

Weelde Wonen is specialist op het gebied van onderhoud. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van aannemers, loodgieters, timmermannen en schilders. Middels onze 24/7 gekwalificeerde service en support dienst staan wij altijd voor u en de huurders klaar.

Ons uitgebreide beheer pakket bestaat uit:

  • Financieel Beheer
  • Administratief Beheer
  • Technisch Beheer

Financieel Beheer

U kiest er voor om zelf de woning te beheren en vind het geen probleem om tijdens de huurperiode contact te onderhouden met de huurder. U kunt de keuze maken alleen de financiële zaken uit te besteden. Dit houdt in dat wij de maandelijkse huur innen en het bewaken van achterstanden. U ontvangt periodiek een duidelijk overzicht met inkomsten en uitgaven. Bij het niet tijdig betalen door de huurder zet Weelde Wonen haar incasso traject in middels herinneringen en aanmaningen. Wanneer dit alles geen gewenst resultaat oplevert schakelen wij ons incassobureau in.

Administratief Beheer

Correspondentie en communicatie met de huurders alsmede instanties en gemeenten. Jaarlijkse huurverhogingen worden in kaart gebracht en tijdig gecommuniceerd. De nieuwe huurder wordt indien gewenst ondersteund bij de aansluitingen en overschrijving en afsluiten van de nutsvoorzieningen.

Technisch Beheer

Huurders kunnen bij calamiteiten direct schakelen met onze 24/7 service en support dienst. Kleine onderhoudszaken ( tot 300,- euro )worden direct door ons opgepakt. Bij grotere zaken wordt in overleg met u onze technische dienst of een andere professional ingeschakeld. Indien gewenst vergelijken wij meerdere offertes . Wij dragen zorg voor de controle op gedane werkzaamheden en de financiële afhandeling daarvan.

Aan het einde van de verhuur periode verzorgen wij de check-out. Zaken als het opnemen van de meterstanden, controleren op eventuele schade aan de woning , het innemen van de sleutels en het uitbetalen van de waarborgsom maken hier deel van uit.

Periodiek wordt er een onderhoudsrapport opgesteld zodat u nooit voor onverwachte uitgaven komt te staan. Wij zorgen ervoor dat het object tijdens de opzegging direct op de huurmarkt verschijnt waarmee leegstand wordt voorkomen.

Ziet u in Weelde Wonen de ideale partner? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Weelde Wonen deelt graag haar ervaringen, adviezen en visie over de ontwikkelingen binnen de Huurmarkt. Wil je werken als Expat in Nederland? Lees zelf geschreven blogs van Expats in Nederland. Onderwerpen als evenementen en maatschappelijk ondernemen komen ook aan bod.