Het vinden van een woning die aan alle wensen voldoet is vaak lastiger dan dat het lijkt. Wij van Weelde Wonen begeleiden u als potentiële huurder met passie. Onze bedrijfsvoering wordt gekenmerkt met de woorden: betrouwbaar, betrokken, gedreven, verzorgd, open en deskundig.

Heeft u een woning gezien die aan uw eisen voldoet? Maak direct een afspraak voor een bezichtiging en schrijf gratis in. Tijdens de bezichtiging wordt u begeleid door één van onze verhuur agents. Wanneer de geschikte woning is gevonden stellen wij u voor aan de verhuurder. Na akkoord met u als nieuwe huurder stellen wij in overleg de huurovereenkomst op.

Wij werken met een actief woningzoekende bestand wat resulteert in een snelle match! Niet alle woningen halen de website. Meer weten? Lees verder over onze werkwijze bij een zoekopdracht.

Zoekopdracht

Weelde Wonen nodigt u uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor , telefonisch of eventueel bij u thuis. Tijdens het gesprek verstrekt wordt duidelijk waar de gewenste woning aan moet voldoen. Onze agents gaan op zoek. We schakelen ons uitgebreide netwerk in en houden het nieuwe woning aanbod dagelijks in de gaten. In overleg stellen we een short list op en plannen bezichtigingen. Wanneer de keuze is gemaakt kunt u de volgende diensten van ons verwachten;

  • Buurtonderzoek
  • Onderhandelen over de prijs
  • Controleren van huurovereenkomst
  • Begeleiden bij de sleuteloverdracht.
  • Vraagbaak gedurende de huurperiode

Voor deze dienst brengt Weelde Wonen éénmalige kosten in rekening welke gelijk staan aan één maand huur excl. 21% BTW

Weelde Wonen deelt graag haar ervaringen, adviezen en visie over de ontwikkelingen binnen de Huurmarkt. Wil je werken als Expat in Nederland? Lees zelf geschreven blogs van Expats in Nederland. Onderwerpen als evenementen en maatschappelijk ondernemen komen ook aan bod.