Bloemstraat - Amsterdam €3.400


Current Price: €3.400
New Price:
Rate data provided daily by European Central Bank
Straat
Bloemstraat
Soort Woning
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
156
Gestoffeerd
YES
Gemeubileerd
YES
Beschikbaarheid
Available
Huurprijs per maand
3400,-
Waarborgsom
6800

TIJDELIJKE VERHUUR: Bloemstraat 66-Hs, 1016 LE AMSTERDAM 

Prachtig gemeubileerd appartement met 5 slaapkamers gelegen in de  Jordaan in het Centrum van Amsterdam. Het appartement is gesitueerd op de begane grond en het souterrain. Het appartement is keurig afgewerkt en is per 4-2-2019 tot 1-8-2019 beschikbaar.  

De Bloemstraat is een rustige straat, gelegen tussen de Rozengracht en de Bloemgracht, in de bruisende Jordaan. Het appartement is gelegen om de hoek van de Westertoren en het Anne Frank Museum. In de directe omgeving zijn tal van winkels, gezellige cafés en restaurants en hippe uitgaansgelegenheden. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Rozengracht en de nabijgelegen Elandsgracht.  

Bereikbaarheid 
Het object is met de auto alsmede per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar: haltes voor de diverse tram- en buslijnen van en naar het Centraal Station vindt u op de Rozengracht en Marnixstraat. Middels de S105 bent u zo op de Ring.  

Indeling 
Souterrain: entree met hal. Woonkamer, wasruimte, stookruimte en keuken. Toegang tot de riante tuin met tuinhuis.  
Begane grond: 5 slaapkamers, badkamer voorzien van wastafel, ligbad en separate douche. Separaat toilet.  

Bijzonderheden: 
- Midden in de Jordaan in het Centrum van Amsterdam 

- Vloeroppervlakte 156 m² 

- Hoogwaardig afgewerkt 

- Zeer licht appartement 

- Royale tuin

- Eigen entree 

- Balkon & dakterras

- Gemeubileerd

- Gas /water/elektriciteit wordt apart berekend aan huurder

- Waarborgsom 2 maanden huur.

Vul onderstaand formulier in om een verzoek om met deze eigenschap . Wij zullen uw aanvraag beoordelen en reageren op u zo snel mogelijk . Voeg eventuele aanvullende notities of commentaar dat we zullen moeten weten over uw verzoek .

 

Environment appreciation

Parking appreciation

Child friendliness appreciation

Public transport appreciation

Als u wilt deze eigenschap aan een vriend waarvan u denkt dat interesse zou hebben, vul dan onderstaand formulier in. Om deze woning naar meerdere vrienden, voert u elke e-mail gescheiden door een komma in de ' Vrienden Email ' veld .

 

Weelde Wonen deelt graag haar ervaringen, adviezen en visie over de ontwikkelingen binnen de Huurmarkt. Wil je werken als Expat in Nederland? Lees zelf geschreven blogs van Expats in Nederland. Onderwerpen als evenementen en maatschappelijk ondernemen komen ook aan bod.